reklama 11D

Hatla zvítězil na CCI při říjnové Strzegomi

Pro vítězství v mezinárodní soutěži CCI1* v rámci Strzegomského říjnového festivalu si dojel český reprezentant Jaroslav Hatla a Reenmore Alfie. Ve dnech 16. – 18. října dosáhli na skvělé hodnocení a dokončili celkově se ziskem 39 trestných bodů…
18.10.2015 20:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto vítězné dvojice archiv Kateřiny Návojové

Jaroslav Hatla předvedlletos šestiletým Reenmore Alfie výbornou drezuru, výsledek 35 trestných bodů jen těsně nestačil na první místo. Do dalšího pokračování tak šla nejlepší česká dvojicedruhé pozice. Po bezchybné terénní jízdě, kterou dokončiličase a nepřidali tedy jediný trestný bod, se však dostali do vedení. A to si udrželi i přes jednu chybu na parkuru. Celkem tak jako jediní dokončili pod 40 bodů, konkrétně měli na kontě třicet devět trestných bodů. Do elitní desítky se probojoval ještě Robert Pokorný a Graf Reinette, kteří po čistém krosu a dvou chybách na parkuru skončili desátí s 54,4 trestnými body.

CCI2* nakonec byla úspěšnějšíčeského dua Anežka Lexová. Ta siBerenis splnila kvalifikační podmínky na mistrovství Evropy pro mladé jezdce na rok 2016. V drezuře obdržela 58,7 trestných bod, kros dokončila bezchybně, pouzepřekročením času a na parkuru přidala tři chyby. Celkově inkasovala  88,3 trestných bodů, což stačilo na 24. pozici. Robertu Pokornému se bohužel po dobré drezuře dále nedařilo a inkasoval více trestných bodů na parkuru i v krosu.

Pěkný výsledek však předvedl Robert Pokorný s Boline v CIC2*. Se ziskem 58,4 trestných bodů si dojeli pro šesté místo. Drezuru předvedli za 47,2 trestných bodů, na parkuru jednou chybovali a v terénní jízdě překročili pouze lehce stanovený čas. Nikdo z dalších českých dvojic se do elitní patnáctky již nevešel.

Kompletní výsledky mezinárodních soutěží naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }