reklama 11D

České listopadové boje na CIC v italské Ravenně

Nedělním parkurem dne 15. listopadu skončilo snažení dvou českých reprezentantů na mezinárodních závodech ve všestrannosti v italské Ravenně. V soutěži CIC3* skončil Petr Veselovský s Velesem jedenáctý, o příčku níže Robert Pokorný a Rodeo Au Heup…
15.11.2015 17:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto z Ravenny Kateřina Návojová

Dva čeští reprezentanti bojovali se svými koňmisoutěži všestrannosti CIC3*, Robert Pokorný navíc sedlal ještěCIC2* Boline. Mistr České republiky Robert Pokorný měloběma svými svěřenci výborné výsledky po drezuře. Během dalších dvou částí si však na konto připsal více trestných bodů a nikdočeské výpravy nezasáhl do boje o přední příčky.

O konečném umístění rozhodoval nedělní parkur, s nímž mělo hodně soutěžících problémy. V rámci CIC3*dokončili pouze tři účastníci nedělní část bez penalizace. Petr Veselovský a Veles inkasoval celkem 8 trestných bodů a v celkovém pořadí to pro tohoto jezdce znamenalo jedenáctou příčku výsledkové listiny. Jen o místo pod ním skončil Robert Pokorný a Rodeo Au Heup. Ti během parkuru obdrželi 15 trestných bodů. Oba čeští reprezentanti měli na kontě přes 100 trestných bodůavšak první místo získal Albert Hermoso Farras se ziskem 71,70 trestných bodů. Přes 100 bodů měli všichni od šestého místa dál.

Robert Pokorný a Boline sinedělního parkuru úrovně CIC2* odnesli 10 trestných bodů a celkový výsledek 76,60 trestných bodů znamenal pro tuto českou dvojici 13. místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE