reklama 11D

Miloslav Příhoda úspěšný na CIC Baborówko

Další úspěchy si Miloslav Příhoda připsal při mezinárodních závodech v polském Baborówko, kde v soutěžích do úrovně CIC2* závodil v dnech 17. – 19. Července. Z dvouhvězdové kategorie si odvezl s koněm Capain Hero krásné osmé místo, v CIC1* dojel 5.…
21.07.2015 11:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Kateřina Návojová

konkurenci téměř 30 dvojic si český reprezentant Miloslav Příhoda zajistil s Captain Hero na CIC2* osmou příčku konečného pořadí. Do cíle si donesli 63,90 trestných bodů. Předvedli povedenou drezuru za 50,9 trestných bodů, pak však na parkuru třikrát shodili. Terénní jízdu dokončili bez zaváhání a v čase. „Byly to perfektní závody, moc milí lidé a s ničím nebyl problém. Trať byla velmi dobře přichystaná, obsahovala technické pasáže i velmi zajímavé skoky. Odpovídalo to vypsaným úrovním, ale kdo chtěl stihnout čas, musel volit kratší varianty, tedy riskovat a jezdit přímé a krátké nájezdy,“ popsal Miloslav Příhoda.

soutěži CIC1* se představili tři čeští zástupci. Nejlepší byl opět Miloslav Příhoda, který si s Eagle Eye dojel pro pátou pozici. Na kontě měl pouhých 45,7 trestných bodů, které si připsaldrezuře. Parkur i kros dokonči bez jediného trestného bodu. Vydařenou drezuru ukázal i Petr MyškaRoxanou, bohužel je o lepší umístění připravilo jedno zastaveníkrosu. Šárka Douchová s OK Beou soutěž nedokončila. „Mrzívýsledek Šárky Douchové, jednalo se o poslední možnost splnit si národní kvalifikaci na mistrovství Evropy, což se nepodařilo. Spadla na desáté překážcetrakénu,“ popsal Miloslav Příhoda.

„S Eaglem i Captainem jsem moc spokojen, podali oba rutinované a přesvědčivé výkony. Výsledky jen dokládají, že jdeme tou správnou cestou. Bohužel jsem se špatně rozhodnulsoutěži pro pětiletého Ferreoluse a po úspěšných předešlých soutěžích se ukázalo, že úroveň „P“ na něj byla příliš těžká, překvapila ho výška skoků, která byla na maximálních parametrech,“ zhodnotil Miloslav Příhoda.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE