reklama 11B

Program zduchovického finále KMK 2015 je nabitý

Vrchol chovatelského seriálu Kritérium mladých koní v drezuře a parkurovém skákání hostí od 4. do 6 září areál JO La-Boheme Zduchovice, kde se takto sloučená finále konají již od roku 2012. Program závodů je skutečně nabitý…!
01.09.2015 15:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

www.zavody-zduchovice.cz

Od pátku 4. do neděle 6. září budou ve Zduchovicích vytížená dvě kolbiště. Drezurní úlohy se pojedou na dolním kolbišti, skokané budou soutěžit na horním kolbišti.
 
V pátek čekají první kola na všechny tři věkové kategorie drezurních koní. Také čtyřletí a pětiletí v parkurech mají na pořadu první jízdy, šestiletí pak zahajovací trénink
 
Sobota 5. září přinese první kolo nejstarších skokových koní, a rozhodnuto bude již v sobotu také o konečném pořadí mezi čtyřletými skokany. Ve stejný den budeme také znát drezurní šampiony v kategorii koní narozených v roce 2010 a 2011. 
 
Závody vrcholí nedělí, kdy se odjedou druhá kola skokových KMK pěti a šestiletých a také druhé kolo nejstarší kategorie v drezuře
 
Doprovodný program nabídne v sobotu dopoledne přehlídku výkonných koní a přehlídku hříbat na dolním kolbišti. Odpoledne pak naopak na horním kolbišti proběhne přehlídka tříletých klisenNebude chybět také čtverylka v podání ZH Písek nebo ukázka voltiže, kterou předvede vynikající český reprezentant Lukáš Klouda a v sobotu se mohou těšit účastníci na galavečer.
 
Podrobný harmonogram najdete ZDE a katalog koní postupujících do finále je TADY.
 
Startovní listiny a výsledky budeme postupně doplňovat do záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE