reklama 11C

Příhoda ve vedení na MČR ve všestrannosti

Náročný kros zamíchal v sobotu 22. července výrazně pořadím v rámci seniorské kategorie na mistrovství České republiky ve všestrannosti. Díky nejlepšímu sobotnímu výkonu se Miloslav Příhoda s Lordem dostal do čela a má nakročeno k obhajobě…
22.07.2017 20:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Miloslav Příhoda si s koněm Lord připsal ve vydařeném krosu pouhé 2 trestné body za překročený čas. Díky těsným výsledkům z drezury a zaváhání těch nejlepších se tento jezdec vyhoupl se slušným náskokem z páté pozice na první místo. Po dvou disciplínách má na kontě 48,77 trestných bodů.

Druhé místo si drží Jan Holec s koněm Tasznik, kteří taktéž inkasovali trestné body pouze za překročený čas a na překážkách nechybovali. V sobotu přidali na své konto 8,4 trestných bodů a celkem mají 54,86 trestných bodů. Na první místo tak ztrácí více než jednu skokovou chybu na parkuru.

Třetí je průběžně Petr Myška a Oboras Shut It Out. V sobotu si po bezchybné jízdě připsali také 8,4 trestných bodů, po méně vydařené drezuře však již ztrácí na druhé místo poměrně mnoho. Mají totiž 67,15 trestných bodů.

V družstvech je ve vedení Východočeské družstvo 2, které bojuje ve složení Lucie Hlavatá, Jaroslav Hatla, Petr Myška a Radim Toman. Mezi mladými jezdci půjde do parkuru z první pozice Eliška Orctová a Bonus 1.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE