reklama 11B

Pardubické všestranné MČR odstartovalo drezurou

Čtvrtek 20. července byl prvním dnem letošního mistrovství České republiky ve všestrannosti. To se koná v Pardubicích a o tituly se tam závodí ve všech věkových kategoriích. Děti, mladší junioři a jezdci na pony do ZL mají za sebou drezurní úlohy.
21.07.2017 11:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Do čtvrtečních drezur nastoupili při MČR v Pardubicích jezdci kategorie dětí, mladších juniorů a pony úrovně ZL. Proběhla také část soutěže družstev.
 
Soutěž pro jezdce na pony v úrovni ZL začala nejlépe Alena Kozojedová s koněm Charlotte 7, druhá je dvojice Sára Dvořáková a Gejzer a třetí nejlepší drezuru zajela Dominika Tomíková s Kačou.
 
Mezi dětmi se průběžného vedení po první části závodů ujal Richard Horáček na koni Ramzes Aha, druhou příčku drží Dominika Tomíková s Matrixem a třetí je před terénní jízdou Eliška Ciarkowska na Citadele.
 
V kategorii mladších juniorů je ve vedení Kristýna Kačírková s Dantesem. Na druhém místě je Diana Lochmanová na Lotrandovi a z třetí příčky půjde do crossu Šárka Štvánová v sedle Caledona.
 
Drezury pokračují ještě v pátek 21. července, kdy jsou na řadě jezdci na pony L, starší junioři, mladí jezdci a senioři.
 
Výsledky aktualizujeme v záznamu níže. 
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }