reklama 11A

Náročné sobotní MČR v Pardubicích ve fotogalerii

Odpoledním programem v sobotu 22. července pokračoval třetí závodní den na mistrovství České republiky v Pardubicích. Od dvou hodin ke startu nastoupili senioři při CNC2* a málo kdo dokončil bezchybně. Elitní trio si připsalo alespoň jedno zastavení…
22.07.2017 18:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Trasa připravená pro seniory byla skutečně náročná a málokteré dvojici se podařilo dokončit bez trestných bodů na překážkách. Hned v úvodu soutěže postihl pád vedoucí dvojici Roberta Pokorného a Boline. Tento jezdec zároveň figurovals Floor na druhé pozici po drezuře, v sobotu však inkasoval 20 trestných bodů za jedno vyhnutí. Jednalo se o dvojici proutek, kdy se druhá překážka skákala zešikma. Tato kombinace dělala problémy mnoha účastníkům.

Bez chyb nedokončila ani průběžně třetí Gabriela Slavíková s Expectancy Lucy. Terénní jízda tak velmi zamíchala průběžnými výsledky a opět o krok blíže je k obhajobě titulu Miloslav Příhoda s koněm Lord. Jezdec dokonči nejen bezchybně, ale také jen nepatrně překročil stanovený čas. Připomeňme si, že podobný průběh mělo mistrovství i v loňském roce. Tehdy také nevstupoval do terénní jízdy z jedné ze tří nejlepších pozic.

Po seniorech se představili také mladí jezdci v rámci CNC1* a v závěru dne bojovali o mistrovské tituly jezdci na pony. Nepřízeň počasí však dokonce na chvíli pozastavila start pony soutěže, která však po krátké odmlce mohla opět pokračovat.

Kompletní výsledky budu dostupné večer, neboť rozhodčí musí po celém dnu na trati výsledky ještě kontrolovat. Dostanete se na ně poté v záznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky pořadatele naleznete TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE