reklama 11C

ČSP Velká cena Frenštátu nakonec v Olomouci

V letošním roce se v rámci Českého skokového poháru uskuteční výjimečně Velká cena Frenštátu pod Radhoštěm v jiném areálu, a to v Olomouci. Termín 8. - 10. září zůstává nezměněn. Důvodem je náročná úprava travnatého kolbiště…
28.06.2017 12:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

„V současné době probíhá náročná a dosti nákladná generální úprava travnatého kolbiště u naší TJ Slovan Frenštát p.R.,z.s., kdy specializovaná firma provádí sloupnutí asi 15 centimetrové vrstvy travnatého povrchu kolbiště, následné vyrovnání celého závodiště do ideální roviny, navezení nové ornice, zaválcování této ornice a položení travnatého koberce na celou plochu,“ popsali členi vedení TJ Slovan Frenštát pod Radhoštěm.

Všechny tyto operace by měly být hotovy před termínem zářijové Velké ceny, není však jisté, zda bude povrch dostatečně zakořeněn a připraven pro tyto náročné vícedenní závody. Mohlo by dojít také k poničení nového kolbiště. Proto se Velká cena uskuteční přímo ve Frenštátu až v roce 2018 a letos se přemístí ve stejném zářijovém termínu do areálu ESC Olomouc.

Pro aktuální informace můžete sledovat také web Českého skokového poháru ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE