reklama 11B

Přečtěte si květnový Jezdecký zpravodaj 2017

Květnové číslo Jezdeckého zpravodaje 2017 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Opět v něm najdete vše podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo…
19.05.2017 11:47  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Hlavní článek přibližuje průběh prvního kola Českého skokového poháru, které se neplánovaně namísto v Martinicích u Březnice uskutečnilo až o týden později v Brně Veveří. Okrajově zmiňujeme Champions Tour v Hradištku u Sadské či Květnovou hořovickou tour na Berounsku. Ze zahraničních skokových závodů mapujeme třetí zastávku Global Champions Tour v Šanghaji, Poháry národů divize 2 v Linci a v Drammenu, resp. první divize v Lummenu a v La Baule. 
 
Na své si přijdou i vozatajové. Kromě souhrnu Rudolfova poháru v Kladrubech nad Labem zmiňujeme i další mezinárodní závody spřežení v Maďarsku a Zlatou podkovu ve středočeských Semicích. Samozřejmě jsme neopomenuli skvělé umístění Jiřího Nesvačila juniora v žebříčku Mezinárodní jezdecké federace.
 
Ze všestrannosti jsme nejvýraznější prostor dali FEI Classics v Kentucky a v Badmintonu. Krátce však zmiňujeme také CIC3* v Dunakeszi, CCI2* ve Wr. Neustadtu nebo Zlatou podkovu v Těšánkách a ve Dvorečku. 
 
Dva krátké příspěvky má drezura. První je o Českém drezurním poháru v Martinicích, druhý pak o CDI v Máriakálnoku. Z vytrvalosti jsme nemohli opomenout CEI1* v Šamoríně. Prostor tentokrát dostal i reining, jelikož se na ranči v Kozlovicích v podhůří Beskyd uskutečnily mezinárodní závody kategorie CRI3*.
 
Nevěříte, že toto vše se vešlo na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte na vlastní oči!
 

KLIKNĚTE na adresu: www.jezdeckyzpravodaj.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE