reklama 11D

Přečtěte si lednový Jezdecký zpravodaj 2017!

Lednové číslo Jezdeckého zpravodaje 2017 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Najdete v něm přehled, co nás letos čeká zajímavého na jezdeckých kolbištích nejen v ČR...
10.01.2017 11:18  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Ostatně, domácí halové závody startují již koncem ledna díky Zimnímu Jezdeckému poháru. Venkovní mítinky se tradičně naplno rozbíhají v dubnu. Podrobným průvodcem jezdeckou sezonou budepočtvrté Jezdecký katalog, který vydává EQUINET s.r.o. v druhé půlce března. Pokud chcete mít v něm, příp. v našich dalších médiích JEZDCI.cz a EQUITV.cz svoji prezentaci, neváhejte nás ihned kontaktovat!
 
Hlavním tématem Jezdeckého zpravodaje s číslem 01-02/2017 jsou republiková mistrovství ve všech disciplínách pod hlavičkou ČJF. Podrobněji se věnujeme i mezinárodním závodům konaným na našem území.
 
V rubrice krátce najdete u každé disciplíny informace o mistrovství Evropy či světa. Na druhé stránce jsme nemohli opomenout evropskou Divizi 2 skokového Poháru národů, do níž se po roce vrací zpět naši parkuroví reprezentanti A-kádru. 
 
Do konce zimy zbývá ještě mnoho času, a tak vám připomeneme, co všechno vás čeká v rámci Zimního Jezdeckého poháru, ale také během čtvrtého ročníku Jezdeckého festivalu na výstavišti v Lysé nad Labem, kterým halová sezona vyvrcholí ve dnech 22. až 26. března 2017.
 
Nejvýraznějšími seriály jsou Český skokový pohár, Český drezurní pohár a Zlatá podkova, jež spojuje všestrannost a spřežení. Také těmto třem stálicím sportovního kalendáře jsme věnovali v přehledu nejdůležitějších akcí roku dostatečný prostor.
 
Nevěříte, že toto vše se vešlo na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte na vlastní oči!
 

KLIKNĚTE na adresu: www.jezdeckyzpravodaj.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE