reklama 11D

Čtvrté vydání Jezdeckého zpravodaje 2017 již brzy

Přípravy čtvrtého letošního čísla Jezdeckého zpravodaje, který vydává od loňského roku společnost Equinet s.r.o., právě vrcholí. Zpravodaj nabídne tradičně články i stručné sloupky o dění v jezdectví v posledních týdnech. Co všechno se v něm dozvíte?
18.04.2017 15:22  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Hlavní článek je věnovaný účasti českých jezdců v letošní Global Champions League 2017. Prestižní sérii Longines Global Champions Tour se samozřejmě věnujeme také, a to v samostatném příspěvku!
 
Dva články jsou věnovány i vrcholu české halové sezony 2017 v Lysé nad Labem. První pojednává o finále Zimního Jezdeckého poháru ČJF, druhý pak o samotném Jezdeckém festivalu, během něhož proběhly soutěže v pěti jezdeckých disciplínách. 
 
Dalším velkým tématem rozděleným do dvou samostatných textů je finále Světového poháru ve skocích a v drezuře. To se uskutečnilo v americké Omaze. 
 
Nemalý prostor jsme věnovali prvnímu kolu seriálu Zlatá podkova 2017 ve všestrannosti. To se konalo v polovině dubna na pardubickém závodišti. Stručně pak zmíníme hlavní výsledky domácí parkurové Champions Tour v Hrdišktu u Sadské,  voltižních soutěží v Albertovci, či vytrvaleckých závodů v Šamoríně. Z dalších zahraničních mítinků jsme neopomenuli CSI San Giovanni, CSI Kroenberg, CDI Stadl Paura, CIC Kreuth, CIC Jaroszowka nebo CNC Strzegom.
 
Nevěříte, že toto vše se vejde na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte osobně JIŽ 20. DUBNA, kdy by mělo nové číslo Jezdeckého zpravodaje spatřit světlo světa!
 
Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i toto vydání!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE