reklama 11A

První vydání Jezdeckého zpravodaje 2017 již brzy!

V těchto dnech vrcholí přípravy prvního vydání Jezdeckého zpravodaje 2017, bulletinu o koních a jezdectví, který druhým rokem vydává společnost Equinet s.r.o. (mj. provozovatel webů Jezdci.cz a EquiTV.cz). A co v něm vše najdete?
09.01.2017 13:58  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
První číslo Jezdeckého zpravodaje 2017 je věnováno tomu, co nás v tomto roce čeká zajímavého na jezdeckých kolbištích nejen v České republice
 
Ostatně, domácí halové závody startují již koncem ledna díky Zimnímu Jezdeckému poháru. Venkovní mítinky se tradičně naplno rozbíhají v dubnu. Podrobným průvodcem jezdeckou sezonou budepočtvrté Jezdecký katalog, který vydává EQUINET s.r.o. v druhé půlce března. Pokud chcete mít v něm, příp. v našich dalších médiích JEZDCI.cz a EQUITV.cz svoji prezentaci, neváhejte nás ihned kontaktovat!
 
Hlavním tématem Jezdeckého zpravodaje s číslem 01-02/2017 jsou republiková mistrovství ve všech disciplínách pod hlavičkou ČJF. Podrobněji se věnujeme i mezinárodním závodům konaným na našem území.
 
V rubrice krátce najdete u každé disciplíny informace o mistrovství Evropy či světa. Na druhé stránce jsme nemohli opomenout evropskou Divizi 2 skokového Poháru národů, do níž se po roce vrací zpět naši parkuroví reprezentanti A-kádru. 
 
Do konce zimy zbývá ještě mnoho času, a tak vám připomeneme, co všechno vás čeká v rámci Zimního Jezdeckého poháru, ale také během čtvrtého ročníku Jezdeckého festivalu na výstavišti v Lysé nad Labem, kterým halová sezona vyvrcholí ve dnech 22. až 26. března 2017.
 
Nejvýraznějšími seriály jsou Český skokový pohár, Český drezurní pohár a Zlatá podkova, jež spojuje všestrannost a spřežení. Také těmto třem stálicím sportovního kalendáře jsme věnovali v přehledu nejdůležitějších akcí roku dostatečný prostor.
 
Nevěříte, že toto vše se vejde na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte mimořádně již 10. ledna 2017, kdy by mělo nové číslo Jezdeckého zpravodaje spatřit světlo světa!
 
Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se všechna loňská vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i první vydání roku 2017!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE