reklama 11B

Přečtěte si únorový Jezdecký zpravodaj 2017!

Únorové číslo Jezdeckého zpravodaje 2017 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Najdete v něm přehled, co nás letos čeká zajímavého na jezdeckých kolbištích nejen v ČR...
20.02.2017 11:52  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Hlavním tématem je tentokrát Vozatajský Zimní Jezdecká pohár ČJF, který zahájil další ročník na konci lednaHradištku u Sadské a dále pokračoval závody ve Slatiňanech.  Právě díky Zimnímu Jezdeckému poháru je vyplněna halová sezona a jezdci mají šanci startovat pravidelně na závod již od počátku roku. Venkovní dění se totiž pravidelně rozjíždí až v dubnu.

V rubrice krátce naleznete mimo jiné úspěchy Aleše OpatrnéhoLublinu a dalších osm kratších zpráv.

Ze světového dění se budete moci dočíst poslední novinky ze Světového poháru, a to jak ve skocích, drezuře a spřežení, tak i voltiže. Vynechána pak není zmínka ani o Czech Snow Polo Masters, které se letos již počtvrté konalo ve Špindlerově Mlýně. Zmíněny jsou i důležité akce během března, a to nejen v čele s Jezdeckým festivalem.

Nevěříte, že toto vše se vešlo na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte na vlastní oči!

Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz .




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE