reklama 11B

Třetí vydání Jezdeckého zpravodaje 2017 již brzy

Přípravy třetího letošního čísla Jezdeckého zpravodaje, který vydává od loňského roku společnost Equinet s.r.o., právě vrcholí. Zpravodaj nabídne tradičně články i stručné sloupky o dění v jezdectví v posledních týdnech. Co všechno se v něm dozvíte?
17.03.2017 18:32  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Úvodní článek je věnovaný posledním dvěma kolům Zimního Jezdeckého poháru ČJF v parkurovém skákání, která předcházela finále série při Jezdeckém festivalu v Lysé nad Labem. Další příspěvek je věnovaný předfinálovému vývoji zimního poháru ve spřežení. 
 
Pozornost jsme věnovali sérii Světového poháru. Dočtete se informace, jak dopadlo finále ve voltiži a spřežení, i jak si stojí jezdci před rozhodujícím mítinkem v parkurovém skákání a drezuře, jež se uskuteční na přelomu března a dubna v Omaze ve Spojených státech amerických.
 
Seznámíme vás také se jmény jezdců a koní, které za uplynulou sezonu ocenila Česká jezdecká federace v sobotu 11. března při galavečeru Koně na Žofíně. 
 
Nezapomeneme vás pozvat k nejbližším akcím zaneseným v kalendáři závodů v České republice a krátce se podíváme mimo jiné na některé úspěchy českých reprezentantů při účasti na závodech v zahraničí.
 
Nevěříte, že toto vše se vejde na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte osobně již 20. března, kdy by mělo nové číslo Jezdeckého zpravodaje spatřit světlo světa!
 
Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i toto vydání!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE