reklama 11A

Pravidla a změny Global Champions League 2017

Global Champions League (GCL) vstoupí do sezony 2017 s novým formátem pravidel, který by měl zajistit dramatické a taktické souboje o vysokou finanční hodnotu. Druhá sezona tohoto seriálu se bude mimo jiné například konat místo jednoho dne dva dny…
30.01.2017 08:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

To zajistí znásobení emocí a akcerámci seriálu. Poprvé budou mít jezdci GCL šanci získat také při svém startu body do Longines světového žebříčku, stejně jako speciální finanční odměny.  Inovativní závody GCL vznikly loni, kdy přinesly novou moderní a dynamickou formu do parkurového skákání.

roce 2017 je Global Champions League oficiálně pod FEI, a zahájí své první koloMexiku, a to v dubnu. Během sezony se jezdci představí na 15 zajímavých místech.

První část ligy se uskuteční zahajovací den závodů, a bude se jednat o soutěž při CSI5*, která bude 150/155 centimetrů vysoká. Poté, co týmoví jezdci dokončí své kolo, bude soutěž otevřena i pro individuální účastníky. Všichni jezdci pak dohromady budou získávat body do světového žebříčku a finanční výhry.

Druhá část v rámci GCL bude sloužit jako kvalifikace do Grand Prix. Bude se jednat o soutěž CSI5*, tentokrát 155/160 centimetrů vysokou. Ta se uskuteční vždy v sobotu. Individuální jezdci, kterým půjde pouze o kvalifikaci do LGCT Grand Prix, se představí na začátku startovního pole.

Až poté odstartují týmy, protože to bude hlavní část této sobotní soutěže. Družstva si zároveň nesou body z prvního kola. Jezdci budou sčítat své body a bojovat v týmu, zároveň si však mohou vyjet kvalifikaci do LGCT Grand Prix.

Brzy bude zveřejněno také složení jednotlivých týmů.

Zdroj: www.globalchampionsleague.com




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE