reklama 11A

Vištalová na Drezurním šampionátu první a druhá

Anastasja Vištalová sbírala se svými koňskými svěřenci během Drezurního šampionátu v Královicích u Slaného při paradrezurních soutěžích samá první a druhá místa. Podařilo se jí to v pátek i v sobotu a v neděli přidala další prvenství...
11.07.2016 00:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
První dva dny se dařilo zejména s Latou Brandis, s níž pokaždé zvítězila. V neděli si vítězství připsala v sedle Dominique 1. „Obě kobylky chodily hezky, ale myslím si, že je stále prostor pro zlepšení. – Drezurní šampionát se moc vydařil. Všichni tu byli moc milí a byl to pro nás skvělý zážitek,“ zhodnotila Anastasja Vištalová.
 
Tato historicky první česká paradrezurní jezdkyně, která se kvalifikovala na paralympijské hry, se již brzy bude muset rozhodnout, kterou ze svých klisen si vezme do Ria. „Rozhodnutí nebude vůbec jednoduché, protože jsou obě skvělé. První den závodů je úžasná Lata, druhý den se svými výkony vyrovnají a třetí den zase šlape naprosto famózně Dominique. Takže rozhodování bude hodně těžké. Každopádně padnepo mistrovství České republiky ve Zduchovicích, kdy si všichni sedneme, vyhodnotíme to a rozhodneme se,“ uvedla Anastasja Vištalová.
 
Paralympijští koně z Evropy poletí z Belgie 3. září, čeští paralympionici odlétají vládním speciálem do dějiště her již první zářijový den. 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE