reklama 11A

Páteční výkony českých juniorů na ME Fontainebleau

ikonka

Během pátečního dne 13. července se v rámci skokového mistrovství Evropy ve Fontainebleau představili i čeští junioři. V této kategorii se nejvíce z Čechů dařilo Sáře Vingrálkové, které počítala osm trestných bodů…
13.07.2018 20:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Tato česká reprezentantka počítá v sedle Oscara des Fontaines celkem 19,76 trestných bodů po třech závodních dnech, což stačí na čtyřicátou příčku.

Na 68. místo stačí výsledky Michaela Rodové, která v sedle Cartana K zaznamenala v páteční soutěži sedmnáct trestných bodů a celkově tak počítá 39 trestných bodů. O devět příček níže se pak postavila Sofie Najmanová spolu s Casanovou S. Tato jezdkyně si na pátečním parkuru přičetla dvacet trestných bodů a celkem tak má na kontě 47,33 trestných bodů. Stejný osud jako předchozí zmíněnou dvojici potkal také Františka Stružinského, který s Bobem Saint Clar po pátečních dvaceti trestných bodech obsazuje s celkovým počtem 52,38 trestných bodů 82. místo.

V rámci pátečního programu se rozdávaly medaile v rámci týmové soutěže, kde české družstvo ve složení Sofie Najmanová, František Stružinský, Michaela Rodová a Sára Vingrálková skončilo s celkovým počtem 61,09 trestných bodů na 18. místě.

V soutěži pro mladé jezdce nechyběl v pátek v českých barvách Alexandr Baraldi, který ale tento parkur v sedle Elame nedokončil a po třech závodních dnech mu patří 72. místo výsledkové listiny.

Výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Jana Ščígelová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE