reklama 11A

ME Fontainebleau: nejlepší juniorkou Vingrálková

ikonka

Na mistrovství Evropy jsme během čtvrtečního dne 12. července měli na startu v rámci skoků také juniory a mladé jezdce. V juniorské kategorii si po dvou parkurech nejlépe stojí Sára Vingrálková, která si tento den připsala na konto jednu chybu…
12.07.2018 20:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na juniory čekal ve čtvrtek náročný parkur, o čemž svědčí výsledky většiny startujících. Z české ekipy se nejvíce daří Sáře Vingrálkové, která je s hřebcem Oscar des Fontaines prozatím na 38. pozici průběžného pořadí. Na kontě má 11,76 bodu. Při druhé jízdě si připsala pouze jedno shození.

Druhý nejlepší český výsledek podala tentokrát dvojice Tereza Svobodová a Britania. Česká jezdkyně si připsala 11 trestných bodů, má však velkou bodovou ztrátu z prvního dne.

Michaela Rodová při druhé jízdě celkem třikrát chybovala, a tak si na konto připsala 12 trestných bodů. S koněm Cartano K je tak nyní na 70. pozici. Dvojciferný výsledek si připsala také Sofie Najmanová s koněm Casanova S, stejně jako František Stružinský s koněm Bob Saint Clar.

V týmech je český tým na 18. pozici, když si z druhé soutěže odnesl celkem 36 trestných bodů. Celkem se na startu představuje 21 týmů.

Mezi mladými jezdci jsme čekali na výkon Alexandra Baraldiho. Ten bohužel s Elame nenavázal na bezchybnou jízdu a tentokrát inkasoval celkem 12 trestných bodů.

Další průběh na mistrovství Evropy pro vás budeme sledovat.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: Jana Ščígelová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE