reklama 11C

Pohled do dějiště ME ve Fontainebleau

ikonka

Ve francouzském Fontainebleau se od pondělí 9. července koná mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců. Obrovský areál hostí najednou evropský mítink pro disciplíny parkur, drezura i všestrannost. Na akci nechybí čeští jezdci…
09.07.2018 13:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Mistrovství Evropy 2018 ve francouzském Fontainebleau se stejně jako předešlé roky neobejde bez české reprezentace. V letošním roce se v jednom areálu konají závody ve všech třech olympijských disciplínách.  A na české reprezentanty se můžeme těšit ve všech třech.  

Nejpočetnější česká ekipa je tradičně tvořena skokovými jezdci. První kola probíhají již od pondělního dne 9. července. A kdo všechno bude startovat? V dětské kategorii závodí Anna Helebrantová, Valentýna Kuková, Petra Pařenicová, Mariana Michlíčková a Štěpán Filip.

Pětičlennou máme také juniorskou sestavu. Českou republiku bude mezi juniory reprezentovat František Stružinský, Tereza Svobodová, Michaela Rodová, Sofie Najmanová a také Sára Vingrálková. Jednoho zástupce máme také mezi mladými jezdci, a to Alexandra Baraldiho.

V rámci drezury se na start nakonec postaví dvě české dvojice. Jedná se o dvě mladé jezdkyně, kterými jsou Alexandra Hanáčková a Anežka Zajícová.

Ve všestrannosti se i letos můžeme těšit na české zastoupení. V této disciplíně budou hájit české barvy Eliška Orctová, Barbora Kamírová, Šárka Votavová a Šárka Douchová. Všechny čtyři Češky nastoupí mezi mladými jezdci.

Dění ve Fontainebleau pro vás budeme pravidelně sledovat.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny budou dostupné TADY

Foto: Lenka Sekaninová a Jana Ščígelová




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE