reklama 11C

Úvodní finálové kolo Poháru národů pro Kanadu

Ve čtvrtek 28. září se při prvním finálovém kole Poháru národů ve španělské Barceloně v nejlepší formě předvedla kanadská sestava. Čtveřice jezdců Yann Candele, Tiffany Foster, Chris Pratt a Eric Lamaze si totiž dál jako jediní nesou čisté konto…
28.09.2017 20:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jediný celek Kanady dokázal v prvním kole udržet bezchybný výsledek a jde do druhého kola bez jakéhokoliv zatížení. Jediné dvě chyby Chris Pratt se totiž škrtaly. Další umístění však ztrácí minimum na vedoucí tým a dá se tak očekávat ještě napínavý souboj o vítězství.

O druhé místo se totiž dělí hned čtyři týmy. Po prvním kole mají na svém kontě pouhou jednu chybu Němci (Simone Blum, Laura Klaphake, Andreas Kreuzer, Marcus Ehning), Francouzi (Kevin Staut, Pénélope Leprevost, Olivier Robert, Roger Yves Bost), Holanďané (Jur Vrieling, Michel Hendrix, Marc Houtzager, Harrie Smolders) a také tým ze Spojených států amerických (Lauren Hough, Laura Kraut, Elizabeth Madden, Mclain Ward). Na děleném šestém místě a stále tak ještě ve hře jsou i družstva s 8 trestnými body, a to zástupci Irska, Švýcarska, Švédska a Belgie.

O tom, kdo se stane vítězem, se rozhodne v podvečer v sobotu 30. září. Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE.   




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE