reklama 11B

Páteční Challenge Cup v Barceloně pro tým UAE

V pátek 29. září se v Barceloně při finále Poháru národů konal podvečerní Challenge Cup, v němž nastoupilo na start 7 družstev, která se nekvalifikovala do finále. V jednokolové zkoušce si pro vítězství nakonec dojel tým Spojených arabských emirátů…
30.09.2017 09:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

O vítězství mezi sebou bojovali dále celky Irska, Brazílie, Španělska, Velké Británie, Nového Zélandu a Itálie. V jednokolové soutěži s výškou překážek 160 centimetrů se však nejlépe předvedli jezdci ze Spojených arabských emirátů, a to poměrně suverénně. Poslední jezdec Shk. Majid Al Qassimi ani nemusel nastoupit na start. 

Jeho týmoví kolegové totiž dokončili bezchybně, na kontě měli pouze celkem tři trestné body za překročený čas. S nulou dokončil Abdullah Humaid Al Muhari (Cha Cha Cha 7), pouze jeden bod pak přidal Mohammed Ghanem Al Hajri (Pour Le Poussage). Dva trestné body za pomalejší jízdu zapsal na konto týmu úvodní jezdec Abdullah Mohd Al Marri (Sama Dubai Fbh).

Pro druhé místo si nakonec dojeli Irové, kteří si na konto připsali 9 trestných bodů. Elitní trio uzavřela Itálie, a to s 11 trestnými body. Odstup vítězů tak byl opravdu značný.

O vítězi letošního Poháru národů se rozhodne již v sobotní podvečer 30. září. Do této soutěže se kvalifikovalo osm nejlepších týmů ze čtvrtečního prvního kola. Jedná se o Kanaďany, Němce, Francouze, zástupce USA, Holanďany, Švédy, Belgičany a Švýcary.

Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE