reklama 11D

Papoušek vítězem při čtvrtečním CSI Linz

ikonka

Ve čtvrtek 19. dubna se začalo opět závodit v rakouském Linzi. Jedná se o další závodní týden, který odstartoval právě tento den. Na závodech je opět česká ekipa, byť v jiném složení. A o českou hymnu se hned na úvod postaral Kamil Papoušek…
19.04.2018 21:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český jezdec Kamil Papoušek nenašel přemožitele ve čtvrteční soutěži CSIYH1*, která byla určena pro mladé koně ve věku šesti a sedmi let. Na ně čekal parkur s výškou překážel 125/135 centimetrů. Nejlépe se s ním poradila právě česká dvojice, tedy Kamil Papoušek a Great Feeling. Jejich náskok v cíli byl více jak jednovteřinový. 

V této soutěži se do elitní pětky vešel také Filip Doležal, který se představil v sedle koně Coup de Coeur Gp Madame Z. Nejlepší desítku pak uzavřela bezchybným výkonem další česká dvojice, Nikola Bieliková a G-Star SL.

V Silver Tour byl tentokrát pro jezdce připraven parkur s výškou překážek 135 centimetrů a o pořadí rozhodoval čas. Po bezchybném projevu na parkuru si pro desátou pozici dojel Kamil Papoušek a Agata van Grasshopper.

Nejtěžší soutěží úvodního závodního dne byl parkur Gold Tour, kde na přihlášené dvojice čekal parkur 140/145 centimetrů vysoký.  Z české výpravy si nejlépe s přichystanou trasou parkuru poradila Nikola Bieliková a Carthinjo, která dokončila bez trestných bodů. Dosažený čas jim nakonec stačil na 13. příčku ve výsledkové listině.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE