reklama 11A

Česká ekipa odstartuje na dalším dubnovém CSI Linz

ikonka

V termínu 19. – 22. dubna nebude na závodech CSI v rakouském Linzi opět chybět početná česká ekipa. V náročných soutěžích při CSI2* se tentokrát představí Nikola Bieliková, Filip Doležal, Veronika Jelínková, Kamil Papoušek a Miroslava Šťovíčková…
17.04.2018 18:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Tři své svěřence bude sedlat v soutěžích při CSI2* Kamil Papoušek. Český jezdec se zde představí spolu s Agatou Van Grasshopper, Casperem a Flyingem. Spolu s ním nastoupí do těchto soutěží i Nikola Bieliková v sedle Caitoki II a Carthinja, Filip Doležal spolu s Cesandrem a Exclusive Demeterem, Miroslava Šťovíčková v sedle koní El Rocco a La Frei i Veronika Jelínková spolu s Foreverem.

Celkem čtyři jezdce pak odstartují pod českou vlajkou při CSIYH1*. Opět zde nebude chybět Kamil Papoušek, a to spolu s Great Feelingem, Iratonem, Loki a Misterem Star VD Zandhoeve. Dále pak zde budeme mít možnost držet palce Filipovi Doležalovi v sedle Coup de Coeur GP Madame Z, Guns N’Roses i Sam I Am, Nikole Bielikové spolu s G-Star SL nebo Miroslavě Šťovíčkové v sedle Nadala Van Het Netehof.

V soutěžích v rámci CSI1* se na starty postaví Nikola Bieliková spolu s Casillasem a Lawente Z, Klára Dostálová spolu s Manou a Veronika Kolářová v sedle Magic Life. Do juniorských soutěžích při CSIJ-A nastoupí v barvách České republiky jediná jezdkyně. Sofie Najmanová zde bude sedlat Lexuse 79 a Pass Away.

Stránky pořadatele najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }