reklama 11C

Česká ekipa sbírala úspěchy při sobotním CSI Linz

ikonka

Početná česká ekipa pokračovala na mezinárodních skokových závodech CSI v rakouském Linzi v sobotu 14. dubna. Naši jezdci si během sobotního programu připsali hned několik elitních umístění v soutěžích při CSI1*, CSI2* i CSIYH1*…
14.04.2018 21:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na parkuru vysokém 145 cm v rámci Gold Tour při CSI2* se z českých jezdců nejvíce dařilo Alešovi Opatrnému. Český reprezentant sedlal v této zkoušce koně Chablou, se kterým protnul cílovou pásku se třemi trestnými body. Tento výsledek stačil naší dvojici na 17. místo.

Stejnému jezdci se také dařilo v soutěži pro šesti- a sedmileté koně, když na parkuru vysokém 125/135 cm obsadil v sedle Areta osmé místo.

Pro skvělou třetí příčku si dojel na parkuru s výškou překážek 130 cm při Big Tour CSI1* Miloslav Vítek v sedle koně Chicago-RA. Hned tři příčky v elitní desítce pak patřily české vlajce na parkuru vysokém 125 cm, rovněž při CSI1*. Z čtvrtého místa se zde radovala Alžběta Vojtková spolu s Pinky Pay, páté místo si zde připsala Adéla Pokorná v sedle Alabamy 2 a osmou příčku obsadila Alena Gasperl spolu s Thekla 22.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE