reklama 11B

OH Rio: jezdectví se bude konat v lokalitě Deodoro

Celosvětový sportovní svátek, kterým jsou olympijské a paralympijské hry, se nezadržitelně blíží. Olympiádu odstartuje zahajovací ceremoniál už 5. srpna. V naší pravidelné rubrice vám budeme přinášet užitečné informace o této vrcholné události.
12.07.2016 15:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: FEI

Olympijské hry v Riu de Janeiru odstartují zahajovacím ceremoniálem v pátek 5. srpna. Za měsíc pak tamtéž začnou paralympijské hry, kterých se letos zúčastní také poprvé v historii česká dvojice. Kvalifikaci si vybojovala Anastasja Vištalová
 
V naší rubrice se budeme postupně věnovat všem užitečným informacím, které se olympiády a paralympiády týkají. Začněme místem konání jezdeckých soutěží.
 
Olympijské Rio, to jsou čtyři resorty: Barra Olympic Park, Maracana, Copacabana a Deodoro. Právě v poslední jmenované lokalitě, Deodoru, je umístěno jezdecké centrum Olympic Equestrian Center. 
 
Centrum vzniklo za účelem Panamerických jezdeckých her v roce 2007, a pro OH bylo modernizováno. Milion metrů čtverečních poskytuje dostatek prostoru pro hlavní skokovou arénu, drezurní obdélník, trať crossu, ustájení, opracoviště a další potřebné plochy
 
Autobusová i vlaková zastávka pro všechny spoje z centra Ria je přibližně 850 metrů od hlavního vchodu do areálu, a návštěvníci jsou na webu OH upozorňováni, že v lokalitě není možno parkovat a je tedy nutné použít hromadnou dopravu.
 
Pokud se chcete podívat na Deodoro na mapě, klikněte SEM.
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE