reklama 11D

Na modrou kvalifikaci je možné přijít zdarma

Předposlední z kvalifikací na 127. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou bude „modrá“. Od začátku sezony si pardubické závodiště hraje s barvami a právě odstíny modré jsou srpnovým dress codem. Pokud diváci přijdou s hrací kartou…
14.08.2017 11:13  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

 …Sportovního parku Pardubice, budou mít vstup na dostihový mítink zdarma.

Na dostihy zdarma

Pardubice aktuálně žijí „Sportovním parkem“, který navazuje na loňský, velmi úspěšný Olympijský park. Prezentuje se v něm několik desítek sportovních klubů a disciplín, mezi nimi i dostihy. Na břehu Labe vznikla trať pro Dětskou Velkou pardubickou. „Absolvují ji nejen děti, ale kupodivu s velkým nadšením i dospělí. Plní tím jeden z úkolů z hrací karty Sportovního parku. A právě s touto hrací kartou budou mít vstup na naše dostihy zdarma,“ připomíná místopředseda představenstva a výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba.

Modrá je dobrá

Návštěvníkům srpnových dostihů závodiště doporučuje přijít v oblečení v modrých barvách, nebo alespoň s modrými doplňky. Po červené a zelené, kterou si při druhé kvalifikaci zvolili sami diváci, tak přichází na řadu další ze základních barev. „Jsem potěšen, že se myšlenka barevného dress codu uchytila. Je vidět, že lidé si v Pardubicích umí hrát a že si dokážou dostihy užít stejně jako třeba v Melbourne, kde jsem touto myšlenkou inspiroval,“ říká člen prezidia Dostihového klubu a jeho někdejší prezident Jiří Skalický.

Na závodišti i online

Třetí kvalifikace na 127. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou je na programu v sobotu 19. srpna. Dostihové odpoledne odstartuje ve 13 hodin a bude ho možné sledovat nejenom přímo na závodišti, ale také online na webových stránkách závodiště a na Galopp TV.  Vstupenky bude možné nově zakoupit i online přes stránky závodiště. Systém je prozatím ve zkušebním provozu.

Zdroj: Tisková zpráva DS Pardubice




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE