reklama 11A

Do Pardubic na poslední kolo KMK ve všestrannosti

Dostihové závodiště v Pardubicích zažije poslední kolo Kritéria mladých koní ve všestrannosti v letošní sezoně. Stane se tak ve dnech 3. – 4. srpna. Poté následuje už samotné finále, které se bude konat s odstupem bezmála dvou měsíců v Kolesách.
01.08.2017 12:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Miloslav Příhoda na ilustrační snímku Kateřiny Návojové

Ve dnech 3. – 4. srpna zamíří do Pardubic jezdci všestrannosti, aby tam s mladými koňmi v rámci KMK ve všestrannosti využili poslední možnosti kvalifikovat se do letošního finále.
 
Úroveň obtížnosti ZK čeká na nejmladší ročník, tedy koně narozené v roce 2013. ZK je s jedenácti přihlášenými dvojicemi nejvíce obsazená soutěž. Startovat budou Miloslav Příhoda s Royal Beauty, Robert Pokorný s Terezkou, Gabriela Slavíková hned s třemi koňmi Carmine, Candy Crush a Expectation Christie. Dva koně pak bude mít Adéla Svobodová, a to Unkas Boye a Top Tora Quality-SL. 
 
Pět dvojic nastoupí do soutěže Z pro pětileté koně. Dominika Moudrá bude sedlat Evelínu, Miloslav Příhoda pojede s Magicem 3. Adéla Svobodová má přihlášeného koně Valleo a její stájový kolega Miroslav Trunda má nahlášené koně Trnka-Ruf a Rivieru 7.
 
Zatím jediný zástupce je v přihláškách do kategorie šestiletých, a to Genie 2 v sedle s Robertem Pokorným.
 
Termín přihlášek je do 1. srpna do 23.00 hodin. Více najdete v JIS ČJF, aktualizovat budeme záznam závodů – viz. odkaz níže.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE