reklama 11C

Mezinárodní šampionát a MČR haflingů 2017 se blíží

ČSCHH pořádá v roce 2017 první mezinárodní akci ve své historii. Od 4. do 6. srpna se bude na pardubickém dostihovém závodišti konat Mezinárodní šampionát a MČR haflingů, na nějž jsou zváni chovatelé, majitelé koní, jezdci a diváci z celé Evropy...
07.07.2017 10:12  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Akci spolupořádá Asociace svazů chovatelů koní ČR, Světový svaz chovatelů haflingů a Dostihové závodiště Pardubice, finančně akci podpořilo Ministerstvo zemědělství ČR. 
 
Celá akce bude zahrnovat výstavu koní plemene hafling (středoevropský šampionát hřebců, několik věkových tříd klisen), dále sportovní šampionát v disciplínách drezura, parkur, všestrannost, spřežení a cvalové dostihy. Mezi další doprovodný program bude patřit seminář s praktickým workshopem na téma hodnocení exteriéru haflingů se zaměřením na jednotné hodnocení, které aktuálně připravuje světový svaz. Posuzovatele na výstavu a přednášející na seminář nominuje světvý svaz z řad mezinárodních rozhodčích. Sportovní soutěže budou posuzovány národními rozhodčími pro dané disciplíny. 
 
Na výstavu a sportovní část je možné zasílat přihlášky do 15. června na kontaktní e-mail haflinger2017@centrum.cz.
 
Veškeré podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE