reklama 11B

Mnoho čistých jízd Čechů na CSI Wiener Neustadt

Ve čtvrtek 18. srpna pokračovaly třetím dnem mezinárodní parkurové závody v rakouském Wiener Neustadtu. Čeští reprezentanti, kteří do Rakouska zmítli v hojném počtu, dosahovali ve čtvrtečních soutěžích často bezchybných výsledků…
19.08.2016 11:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ve Wiener Neustadt nechybí Aleš Opatrný s VDL Fakirem. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

V rámci CSI2* Elite Tour se od začátku závodů daří českým jezdkyním Tereze Jakubcové a Alžbětě Mlalcové. Ve čtvrteční soutěži s překážkami do 110 cm dojela Tereza Jakubcová s Acobatou T druhá s čistým kontem, a bezchybná byla také Alžběta Malcová s Cartoocci na 5. příčce. Malcová dokončila čistě také s Fantasy B.

Na parkuru s překážkami do 120 cm v Elite Tour II nechybovala Michaela Rodová na Jinter Van Het Hagehof a dojela šestá. O pět centimetrů vyšší překážky měla Small Tour. V byla po čistých jízdách čtvrtá Sára Finsterle s Elektrou a desátá s Venezií. Na 11. místě pak dojela Michaela Rodová s B Zarah R14.

Nejlepším českým jezdcem v soutěži do 135 cm byl Aleš Opatrný, který s Quintou bral 8. místo. V Big Tour do 145 cm si nejlépe vedl Kamil Papoušek na Bob Saint Clar, když dojel bez zaváhání. Dva body za čas pak měl Aleš Opatrný s VDL Fakirem.


Výsledky můžete najít pod tímto odkazem

 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE