reklama 11D

Češi vstoupili do soutěží na CSI Wiener Neustadt

Ve dnech 16. – 21. srpna se v rakouském Wiener Neustadtu konají mezinárodní parkurové závody CSI2* a CSIYH. Rakousko tradičně láká k účasti i jezdce z ČR, a i tentokrát na tento mítink zamířila početná výprava. Soutěže jsou v plném proudu...
18.08.2016 13:07  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Ve Wiener Neustadtu reprezentuje i Zuzana Zelinková s Cartagenou W. Foto: Josef Malinovský

Skákat se začalo ve Wiener Neustadtu v úterý 16. srpna, výrazněji však zasáhli čeští jezdci do soutěží o den později. V CSIYH pro pětileté koně se na sdíleném prvním místě usadily hned tři české dvojice. Zuzana Zelinková a Lint, Karel Polák a Gondeliaz a Michaela Rodová s Conthaquickvšichni s čistým kontem.

V parkuru pro koně o rok starší nechybovala Nikola Bielíková s G-Star SL, a dokončila také na prvním místě, stejně tak byla čistá s Casillasem v soutěži pro sedmileté koně. Bez chyby překonal parku také Karel Polák na Empire.

V Elite Tour CSI2* s překážkami do 110 cm si nejlépe vedla Tereza Jakubcová s Acobatou T, která dojela třetí, sedmá pak byla Alžběta Malcová s Fantasy B. Obě jezdkyně ani jednou nechybovaly.

Soutěže v rámci Premium Tour měla překážky postavené na výšce do 130 cm. S 1 trestným bodem za čas absolvoval Kamil Papoušek a jako nejlepší z Čechů obsadil s Chaccinue 29. místo. Jen dvě příčky za ním dokončila Zuzana Zelinková, která měla s Cartagenou W také bod za překročení času.


Výsledky z Wr. Neustadtu můžete najít TADY

 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE