reklama 11D

Michael Jung neustále ve vedení FEI žebříčku

ikonka

Po započtení říjnových výsledků do FEI žebříčku se v disciplíně všestrannost nezměnilo nic na první pozici, na níž se udržel Němec Michael Jung. Nicméně z šesté příčky se na druhé dotáhl Tim Price a na první místo aktuálně ztrácí pouze třináct bodů…
06.11.2017 09:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Německý reprezentant Michael Jung má na kontě aktuálně 463 bodů, které mu stačí na udržení si první pozice. Během října si však nepřipsal žádné nové body, neboť byl úspěšný pouze v nižších soutěžích. Startoval totiž pouze ve Strzegomi v soutěžích jedné a dvou hvězd.

Nicméně na dalších místech v rámci elitní desítky již došlo k několika změnám. Do elitní desítky se nově dostaly dvě jezdkyně. Největší posun zaznamenala Sara Bullimore, která se až z 65. pozice probojovala po výborných výkonech na aktuální sedmé místo.  Na kontě má 401 bodů. Během října startovala v nizozemském Boekelu na CICO3*, dále pak na mistrovství světa mladých koní v Lion d´Angers a také na CCI4* v Pau. Nově můžeme v elitní desítce najít také Rosalind Canter, která poskočila o devět míst na šestou příčku.

Za vedoucím Michaelem Jungem se na druhé pozici drží Tim Price s 450 body. Stejný bodový příděl á i na třetí pozici Gemma Tattersall a rozdíly na předních místech jsou tak skutečně malé.

Skvělý posun v před zaznamenal také Miroslav Trunda. Tento český jezdec poskočil totiž o neuvěřitelných tisíc míst! Po započtení zářijových bodů totiž figuroval až na 1785. pozici. Po říjnových úspěších je však třetím nejlepším Čechem, když si drží 743. místo. Jezdec má na kontě 32 bodů, osmadvacet přitom nasbíral při svém výborném představení v Lion d´Angers na mistrovství světa mladých koní.

Kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE