reklama 11D

Cathrine Dufour stoupá drezurním žebříčkem FEI

ikonka

Mezinárodní jezdecká federace FEI vydala k poslednímu říjnu pravidelnou aktualizaci světových žebříčků. Mezi drezurními dvojicemi je v čele nadále Isabell Werth s Weihegold. Pořadím se šplhá vzhůru Dánka Cathrine Dufour…
02.11.2017 15:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Cathrine Dufour v sedle Atterupgaards Cassidy vyhrála závod Světového poháru v Herningu. Foto: FEI / Everhorsephoto.com

Prvenství na světovém žebříčku drezurních dvojic si i se začátkem listopadu drží německá legenda Isabell Werth s klisnou Weihegold OLD. Nic se oproti předchozímu stavu nezměnilo ani na další třech příčkách. Druhý je rovněž německý reprezentant Sönke Rothenberger s koněm Cosmo 59 a třetí místo patří Američance Lauře Graves s Verdadem. Čtvrtá je pak opět Isabell Werth, tentokrát ve dvojici s Emiliem.
 
Na páté místo se posunula z pozice číslo sedm dánská jezdkyně Cathrine Dufour s Atterupgaards Cassidy. Tato dvojice na sebe upozornila v poslední sezoně bronzem na ME v Göteborgu a při prvním kole halového Světového poháru v Herningu v polovině října porazila právě Isabell Werth, která startovala s Donem Johnsonem, s nímž je v žebříčku momentálně šestá.
 
V TOP10 jsou také dva britští zástupci. Carl Hester a Nip Tuck jsou na sedmém místě, Spencer Wilton s koněm Super Nova je devátý. Na osmém místě je Hans Peter Minderhoud (NED) s Glock´s Flirt a desítku nejlepších dvojic uzavírají Patrik Kittel (SWE) a Delaunay OLD.
 

Celý žebříček najdete v tomto odkazu




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE