reklama 11C

Shutterflyke osmým nejlepším koněm na MS v Lionu

ikonka

Ve francouzském Lion d´Angers během neděle 22. října vrcholilo mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Český jezdec Miroslav Trunda s Shutterflyke zakončil vydařený závod bezchybnou jízdu a nakonec se probojoval na výborné osmé místo!...
22.10.2017 17:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejlepší česká dvojice Miroslav Trunda a Shutterflyke vstupovala do nedělního závěrečného parkuru z dvanácté pozice. Na parkuru předvedli skvělou jízdu a dokončili bez trestných bodů. V šestileté kategorii si tak nakonec dojeli pro výborné osmé místo, a to pouze s 46,0 trestnými body na kontě.

Na vítěznou jezdkyni Izzy Taylor, která s koněm Monkeying Around udržela nakonec vedení, ztratila česká dvojice 8,4 trestných bodů.

V nedělním parkuru se po ranní kondiční zkoušce představili také další dva čeští koně. Konečné 32. místo obsadil Pavel Březina s klisnou Cona Cia, který na parkuru inkasoval 12 trestných bodů za tři shození. Celkem si tak v této soutěži připsal na konto 65,7 trestných bodů. Miroslav Trunda získal s Go´Brianem nakonec 35. místo. Během neděle si připsal 13 trestných bodů a celkem jich měl 67,7.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE