reklama 11A

Rozlučková všestrannost v Pardubicích pro Rakušany

ikonka

V Pardubicích se ve dnech 27. – 29. října měly konat třídenní závody ve všestrannosti. Tradiční závody byly tentokrát narušeny počasím. Z vítězství v nejtěžší úrovni CNC1* se nakonec radovala Lea Siegl a Van Helsing. Stejná jezdkyně skončila druhá…
29.10.2017 09:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V této nejnáročnější zkoušce se představilo několik zahraničních jezdců, kterým se zároveň podařilo probojovat na přední místa. Lea Siegl se ujala vedení od drezurní zkoušky, kdy si držela dvě první místa. S Fighting Line nakonec jednou chybovala na parkuru. Klesla tedy na druhé místo a do čela se dostala se svým druhým svěřencem,  bezchybným Van Helsingem. To bylo zároveň také konečné pořadí. Jezdci totiž tentokrát do krosu neodstartovali. Většina soutěží se odjela již v sobotu, nicméně soutěže ZL a CNC1* čekaly na kros do neděle. Pro nepříznivé počasí však nebylo možné závodit. Nedělní program byl tak zrušen a výsledky se vyhodnotily ze dvou částí soutěže všestrannosti.

Třetí nakonec skončil Harald Siegel a Cupido Z, nejlepší českou dvojicí byl na čtvrtém místě Petr Pejřil a Fume 1 (54,78 trestných bodů).

Z vítězství v rámci úrovně „L“ se radoval Miroslav Trunda, který se teprve nedávno vrátil z úspěšného Lion d´Angers (MS mladých koní) a dařilo se mu i nyní s koněm Trnka-Ruf. Jezdec sice nezajel nejlépe hodnocenou drezurní zkoušku, jako jeden z mála však během soboty absolvoval nejprve bezchybně parkur a poté bezchybně kros. Díky tomu se vyhoupl na konečné první místo a zvítězil se ziskem 53,75 trestných bodů. Pouze dva jezdci totiž zvládli dokončit terénní jízdu bez penalizace. Stihnout časový limit bylo tentokrát poměrně náročné.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE