reklama 11D

Mariánskolázeňské KMK 2014 3x pro Kamila Papouška

Ve středu 18. června proběhlo na kolbišti v Mariánských Lázních další kolo Kritéria mladých koní 2014 v parkurovém skákání. Hned třikrát se radoval z prvenství se svými svěřenci Kamil Papoušek – a to v obou kategoriích 4letých a v 5letých klisnách...
19.06.2014 08:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Kamilovi Papouškovi se v KMK daří pravidelně. Ilustrační foto Lukáš Klingora
 
Kategorii čtyřletých klisen ovládl s Quintanou 1 a obsadil navíc druhé místo s Chacco Cherry. Třetí příčku vybojoval Filip Žlábek s Quick Lady DK. Soutěž pro čtyřleté hřebce a valachy pro změnu zvládl nejlépe papouškův Quintero´s Cassiny. Na dalších medailových pozicích skončili Karel Polák s Francescem a Kateřina Mestenhauserová s Fartacusem. Čtvrtý a pátý řádek výsledkové listiny patřil hostiteli závodůOnřejovi Nágrovi s koňmi Contrast HG a Cornell.
 
Dvojitý úspěch zaznamenal s pětiletými klisnami Filip Žlábek. Dařilo se mu s Gizelle DK a Angelinou DK – umístily se v celkovém pořadí jako třetí a čtvrtá. Druhý byl Zdeněk Hruška s Diaradou DK a prvenství si opět odvezl Kamil Papoušektentokrát s Lyons Creek Tulamorkou. V soutěži pětiletých hřebců a valachů již Kamil Papoušek nestačil s Astonem-H na lepší než třetí místo. Předstihl ho druhý Martin Štorkán s Ariscem-M a Tomáš Navrátil s Cargem 3.
 
Šestiletých koní se sešlo jen deset, a proto startovali ve společné soutěži klisen, hřebců a valachů. Nejvyšší příčky si mezi sebou rozdělili Kateřina HanušováClarimou, Karel Polák s Dia Gratiou a Tomáš Navrátil s Lauro Star. 
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže...



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE