reklama 11A

Zduchovická KMK pro Papouška i Polákovou

Další kolo kritérií mladých koní pro čtyř- až šestileté koně se uskutečnilo ve čtvrtek 15. května v areálu ve Zduchovicích. Z celkem šesti kategorií hned dvakrát dovedli své svěřence do cíle nejlépe Jana Poláková a Kamil Papoušek...
15.05.2014 21:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Několikrát dovedl do cíle úspěšně své svěřence Kamil Papoušek. Foto Šárka Votavová

FOTOGALERIE

Kamil Papoušek zvítězil v úvodní soutěži dne, kde se na parkuru Z představily čtyřleté klisny. Nejlépe byla ohodnocena Quintana, jejíž hodnocení bylo ve dvou případech nad osm bodů. Stejně jako druhá Vesna 8 vedená Adélou Císařovou pokořila vítězná klisna hranici 24 bodů. Třetí nejlepší výsledek podala Kigali vedená Jaroslavem Jindrou
 
Mezi stejně starými hřebci a valachy sahal po vítězství Warness pod Jakubem Štěrbou. Trestný bod za čas je však stál první místo, které museli přenechat Zdeňku Hrnčířovi s Cocainem. V této kategorii byly rozdíly v bodech minimální. Třetí Karel Polák ztrácel s Frescem jednu desetinu bodu na vítěze. 
 
Jako první se nad 25 bodů dostala pětiletá klisna Holčina, která s Janou Polákovou zvítězila ze ziskem 25,3 bodů. Vysoké hodnocení měla i Lyons Creek Tulamorka s Kamilem Papouškem na druhém místě, která taktéž získala tři známky nad 8 bodů. Elitní trio uzavřela Orida s Pavlou Mikešovou. 
 
V druhém oddělení opět nevyhrál nejlépe ohodnocený kůň, neboť La V Grand s Veronikou Klímovou stejně jako ve čtyřletém ročníku obdržel trestný bod za čas.  První tak skončil Kamil Papoušek a Tenerife´s Country Boy a třetí nejlepší výsledek se podařil Ebabovi RK pod Ondřejem Nágrem. 
 
Deset šestiletých klisen se postavilo na parkur L**, na němž se nejlépe předvedla Dia Gratia s Karlem Polákem. Tři desetiny bodu rozhodly o druhém místě pro Ivu Holíkovou s Luanou-T před Jiřím papouškem s Indoctrou. Mezi hřebci a valachy pak jezdkyně nenašla přemožitele a do cíle dovedla vítězně Carefula Z. Za jízdu získala 25,3 bodů. Druhý skončil ten den již mnohokrát dekorovaný Kamil Papoušek se svěřencem Igor van de Heibos a třetí místo obsadil Přemysl Adam s Cachasem. 
 
Kompletní výsledky naleznete v záznamu, viz odkaz níže. 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE