reklama 11D

Při KMK na Ptýrově nejúspěšnější Kamil Papoušek

Další skokové KMK 2014 se uskutečnilo 4. června na Ptýrově. Čtyři vítězství si odvezl Kamil Papoušek, a to v sedle 4letých koní, 5leté klisny a 6letého hřebce. Prvenství v soutěži 5letých hřebců si odvezl Karel Polák, u 6letých klisen Iva Holíková...
04.06.2014 20:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Kamil Papoušek a Igor. Foto Lukáš Klingora
 
 
V kategorii čtyřletých nenašli přemožitele koně sedlané Kamilem Papoušek. Mezi klisnami se jednalo o Quintanu 1. V soutěži pro čtyřleté hřebce a valachy zvítězil s Quitero´s Cassiny.
 
Nejobsazenější soutěží bylo ZL určené 5letým klisnám, kde startovalo 20 dvojic. I v tomto případě se dařilo Kamilu Papouškovi a připsal si další první místotentokrát s Lyons Creek Tulamorka. V další soutěži, tedy v ZL pro hřebce a valachy zvítězil Karel Polák a Econtifino.
 
Závodní den byl zakončen soutěžemi pro šestileté. Zlatou příčku mezi klisnami získala Luana-T (26,7 bodů), kterou sedlala Iva Holíková. Na stříbrné příčce se umístil Karel Polák a Da Gratia (26,1 bodů). I bronz v této soutěži patřil klisně, kterou sedlala Iva Holíková, a to Lolle (25,8 bodů). 
 
Svůj čtvrtý triumf při kvalifikačním kole na Ptýrově získal Kamil Papoušek v sedle Igora Van de Heibos se ziskem 27 bodů. Za ním se umístil Jaroslav Jindra a Canturo-T s 26,8 body a vítěznou trojici uzavřel ASdam Přemysl a Cachas s 26,5 body.
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů - viz odkaz níže...



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE