reklama 11C

Lorenzo de Luca ohromil v páteční GCT v Cannes

V pátek 9. června pokračoval druhým dnem mítink Longines Global Champions Tour v Cannes. Skákalo se opět až večer pod umělým osvětlením. Na parkuru s překážkami do 150 cm ohromil diváky v rozeskakování Lorenzo de Luca…
10.06.2017 08:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: GCT / Stefano Grasso

Druhý večer přinesl v Cannes další vrcholný sportovní zážitek, o který se postaraly hvězdy, jež dorazily na Francouzskou riviéru. V soutěži do 150 cm ohromil diváky v rozeskakování úřadující lídr žebříčku Lorenzo de Luca (ITA). V sedle koně Halifax van het Kluizebos porazil jedenáct soupeřů bezchybných v základní části.
 
Jezdec vyzdvihl hlavně výkon koně. „Můj kůň skákal fantasticky. Má rád rozeskakování, je hodně soutěživý. Je rychlý. A atmosféra tady byla fantastická“, okomentoval jezdec.
 
Kurz Uliana Vezzaniho vyžadoval tradičně plné soustředění. Bez zaváhání jej překonalo dvanáct dvojic. Do rozeskakování šel první Simon Delestre (FRA) s Chessal Zimequest. Ryzák překvapivě odmítl překonat jeden ze skoků a dvojice byla vyloučena. Irský jezdec Darragh Kenny na Chanel šel čistě v čase 38,55 a držel tak šanci na vítězství. 
 
Hned za něj se zařadil arabský jezdec Hamzy Al Duhami rovněž s nulou a časem 38,76. Bez chyb překonali rozeskakování ještě Henrik von Eckermann a Pieter Devos, kteří se seřadili na čtvrté a páté místo.
 
Když pak nastoupil Lorenzo de Luca, předvedl divákům dechberoucí jízdu. Dokončil bez chyb v čase o více než sekundy kratším než nakonec druhý Ir Darragh Kenny.
 

Kompletní výsledky najdete v tomto odkazu




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE