reklama 11C

Longines se stane partnerem FEI Poháru národů

Firma Longines se stane hlavním partnerem seriálu Poháru národů v parkurovém skákání. Mezinárodní jezdecká federace FEI oznámila na svém webu, že při ME v Göteborgu došlo v sobotu 26. srpna k uzavření klíčové smlouvy…
28.08.2017 17:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: FEI Press News

Longines se stane hlavním partnerem série Nations Cup, tedy Poháru národů v parkurovém skákání. Jde o součást dlouhodobé spolupráce s Mezinárodní jezdeckou federací FEI. Nové partnerství bude oslaveno na přelomu září a října při letošním finále série v Barceloně. Název tohoto významného mítinku již ponese titul partnera, světoznámé hodinářské firmy, jež oslavila letos 185. výročí existence.
 
Podpora jezdectví ze strany firmy Longines a spolupráce s FEI trvá již několik let. Podpis nové smlouvy mezi prezidentem FEI Ingmarem De Vosem ředitelem mezinárodního marketingu Juanem-Carlosem Capellim, k němuž došlo v sobotu 26. srpna při ME v Göteborgu, jí však výrazně rozšířil.
 
Prezident FEI označil dohodu za nejvýznamnější v historii Mezinárodní jezdecké federace. „Nejen, že zajišťuje dlouhodobou podporu naší vlajkové lodi, tedy týmové soutěži Poháru národů, ale je také před tím nevídanou podporou celého jezdeckého sportu“, uvedl De Vos.
 
 
Zdroj: www.fei.org



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE