reklama 11B

Karlovarskou Cenu Masise 2016 ovládla Saša

Tradiční CENA MASISE – POHÁR GRANDHOTELU PUPP konaný 14. 8. 2016 za podpory společnosti CHARVÁT Group s.r.o., první důležitá zkouška výkonnosti dvouletých koní, v neděli psala své další pokračování. Podrobnosti přináší Marcela Klingorová...
14.08.2016 21:48  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Většina koní v úspěšných ve svých výborných výkonech pokračuje i v následných klasických testech a my se tak můžeme těšit, jak si nejlépe umístění příští rok povedou jako tříletí. Především klisna Saša, která hlavní bod slunečného odpoledne při svém druhém životním startu s jistotou tří délek ovládla. Na čele 1.200m dlouhého dostihu pracoval  nakonec čtvrtý Duke of Darhorse. Svěřenkyně trenéra Tomáše Váni se ovšem v cílové rovince neustále zlepšovala a o jisté tři délky triumfovala před favorizovaným Zockem.
 
Účastníci hlavního dostihu nebyli jedinými dvouletými. V mílové Ceně EBF se po boji o krk prosadila poprvé v životě startující Polyanta.
 
Převážná většina nedělních dostihů se odehrála ve znamení pohledných a těsných doběhů. To platí také v případě druhého vrcholu mítinku, dvojkové vytrvalecké Ceny spol. Charvát Group s.r.o. I ve druhém letošním karlovarském startu zůstává neporažená specialistka na tamní dráhu Lužnice.
 
Ve dvou rámcových dostizích diváci viděli tvz. „mrtvý“ doběh, kdy cílem prolétli dva koně současně a dotace za umístění na třetím místě si rozdělili.
 

Výsledky:

Cena GALOPP REPORTER (IV.kat.,1.600m):Tanitschka (am.T.Grbavčicová) – Herbebois (ž.M.Havelková) – Surikata (K.Hlubučková)
 
Cena EBF (III.kat.,1.600m): Polyanta (ž.P.Foret) – Sir Sun (ž.J.Chaloupka) – současně Johanka (ž.V.Korečková) a Good Sign (ž.B.Murzabayev)
 
Cena spol. ACCOR s.r.o. (III.kat.,2.000m): Prince of Gracie (ž.J.Verner) – Secretive Lord (ž.M.Mach) – Dzinfizz (ž.J.Chaloupka)
 
Cena MASISE - POHÁR GRANDHOTELU PUPP za podpory společnosti CHARVÁT Group s.r.o. (I.kat.,1.200m):Saša (ž.B.Murzabayev) – Zock (ž.M.Mach) – Landaron (ž.M.Laube)
 
Cena spol. CHARVÁT GROUP s.r.o. (II.kat.,2.400m):Lužnice (ž.J.Verner) – Latigera (ž.M.Laube) – Omnibus (ž.J.Rája)
 
Cena HIPODROM HOLOUBEK (III.kat.,1.400m):Rabbit Makfi (ž.M.Laube) – Fur Coat (M.Hrouda) – Jamari (ž.P.Foret)
 
Cena JAROMÍR MARUNA ELEKTRO SERVIS (V.kat.,1.400m): Lemesína (ž.B.Murzabayev) -  Our Lass (M.Hrouda) – současně Lakar (ž.V.Korečková) a Matter For Joy (ž.J.Rája)
 
Text a foto: Marcela Klingorová



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE