reklama 11D

Jubilejní CSI v Pezinku s početnou českou účastí

Od 9. do 11. 9. bude ve slovenském Pezinku probíhat mezinárodní mítink kategorie CSI. Závody nesou název o „Malokarpatský strapec“, a letos se bude konat už jejich 40. ročník. Slovensko je častým cílem českých jezdců, a ani tentokrát tomu není jinak
06.09.2016 16:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jaroslav Jindra bude jedním z Čechů startujících na CSI v Pezinku, kam poveze koně Quentino Donth-M. Foto: Kateřina Návojová

Čtyřicátý ročník závodů o „Malokarpatský strapec“ mezinárodní statut CSI2* W, to znamená, že některé vypsané soutěže se budou počítat do bodování Světového poháru.
 
Na programu je více než dvacet soutěží od amatérské rundy přes túru pro mladé koně, až po nejvyšší úroveň takzvanou Big Tour, jež vyvrcholí v neděli Velkou cenou.
 
Z České republiky jede do Pezinku závodit celkem osm jezdců. Dva koně poveze na Slovensko Přemysl Adam. Dvě jezdkyně budou mít po třech koních do soutěží CSI nebo CSIYH, a to Alena Gasperl a Sára Vingrálková. Aleš Bittner, Adéla Bubeníková, Jaroslav Jindra, Kateřina Kubrická, Eva Pavlíková a Kateřina Měrková budou závodit s jedním želízkem v ohni.
 
Více o CSI v Pezinku najdete v odkazech na související články níže. Výsledky můžete najít v záznamu závodů, a web pořadatele je ZDE.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE