reklama 11C

V Pezinku probíhalo skokové MSR 2016

Ve slovenském Pezinku se konalo ve dnech 8. – 10. července mistrovství Slovenské republiky ve skocích. V kategorii A zvítězil Juraj Poláš s koněm Berlinda, mezi ženami pak nenašla přemožitele Monika Štaneglová. Konaly se však i další kategorie…
11.07.2016 22:33  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

rámci kategorie A, tedy seniorů, se nejlépe představil Juraj Poláš a Berlinda, kteří chybovali pouzerámci prvního kola. Celkový zisk 5 trestných bodů po prvním kole se již nezměnil a jezdec mohl slavit zlatou medaili. Pro stříbrnou medaili si dojel Tomáš Kuchár za výkonkoněm Cupido Z (8 trestných bod) před bronzovým Mariánem Štangelemkoněm Caiba (10 trestných bodů).

Mezi ženami na zlato dosáhla Monika Štangelová a Stakko, když dokončili tříkolovou soutěž s 4 body na kontě. Po 12 trestných bodech měli dvě jezdkyně, které se rozeskakovaly o další dvě medaile. Po lepším výkonu si pro stříbro dojela Svetlana Kočíková (Victor) před Veronikou Matúšovou (Quite Magic).

Dále nechyběla kategorie pro mladé koně do osmi let, kde se nejlépe předvedl Andrej Hollý a Quintana 3. Mezi mladými jezdci se ze zlata radovala Michaela Ješkovákoněm Cara Kann, zatímco dětskou kategorii ovládla Barbora Hronská a Corino 2. V juniorech podal nejlepší výkon Dávid Horváth a Dublin H.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE