reklama 11C

Početná česká výprava vyráží na CVI do Pezinku

Slovenský Pezinok je pro české jezdce snadno dostupný, a tak není divu, že mezinárodní voltižní závody kategorie CVI, které se tam konají ve dnech od 16. do 19. června, přilákaly k účasti početnou ekipu našich voltižérů.
15.06.2016 14:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na CVI Pezinok míří i skupina JK Voltiž Albertovec. Foto: archiv Jezdci.cz

Na mezinárodních závodech CVI v Pezinku bude startovat v českých barvách sedmnáct jednotlivců a tři skupiny. Dětskou kategorii budou zastupovat Barbora Obluková a Tereza Czyžová, které cvičí na Landarovi, dále s Aladinem závodící Michaela Milatová, Nela Stříbná a Vanessa Krištofová, jež cvičí s Rubikonem a nakonec dvojice Lucie Kubíková a Aquaris
 
Mezi juniory uvidí diváci celkem šest Čechů. Diana Bartušková nastoupí s Aladinem, Aquaris je oporou Jakuba Konečného a Kateřiny Reslerové, a Tereza Viktorínová cvičí s Landarem. Dále bude s Catalinem cvičit Hana Šrubařová, na Rubikonovi se představí Kateřina Kocurová.
 
V seniorském CVI2* bude soutěžit Nikol Mikysková s Aquarisem a následující jezdci nastoupí do seniorské tříhvězdové úrovně: Josef Zelinka a Aladin, Marek Hablovič a Condor, Jana Bartoňková a Landar a Weronika Schönwaldová s Aladinem.
 
Želízka v ohni bude mít Česko i v soutěži skupin. Představí se k TJ Voltiž Tlumačov, TJJ Lucky Drásov a JK Voltiž Albertovec.
 
Informace k CVI Pezinok najdete ZDE



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE