reklama 11D

Bieliková si dojela pro šesté místo v GP Pezinok

Na mezinárodní závody CSI2*-W a CSIYH1* se do slovenského Pezinoku ve dnech 4. – 6. září vydala početná česká ekipa. Nejlepší výkon v hlavní soutěži, nedělní Grand Prix, předvedla Nikola Bieliková. Ta v sedle Carthinja získala šestou příčku…
07.09.2015 16:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Kateřina Návojová

nedělní Grand Prix se na start postavilo 33 startující. Na čekal parkur 150 centimetrů vysoký, s nímž si poradilo bezchybně šest dvojic, které postoupily do rozeskakování. Mezi nimi byla i Nikola BielikováCarthinjem. Ti po třech chybáchrozeskakování obsadili právě šesté místo. Pěkný výsledektéto soutěži předvedla ještě Alena Gasperl. Ta skončila po jedné chyběkoněm Emporio Caello na třinácté příčce.

A právě Alena Gasperl byla úspěšnákvalifikačních soutěžích do Grand Prix. Nejvíce se dařilopátek, když vybojovalaChacco Bellou po bezchybném výkonu pěkné čtvrté místo ze 42 startujících. Parkur byl stejně jako při sobotní kvalifikaci 140 centimetrů vysoký.  V  skončila šestá opět po bezchybné jízděkoněm Allman. V páteční kvalifikaci předvedla bezchybnou jízdu také Denisa BittnerováAdélou S, inkasovala pouze jeden bod za překročený čas. Tento výsledek stačil na pěkné desáté místo. V sobotu se nejvyšší soutěž podařila dokončit bez shození ještě Nikole BielikovéCarthinjem, tedy posléze nejúspěšnější dvojicisamotné Grand Prix.

Dalšími pěknými výkony během pátečního dne bylo třetí místo Zdeňka Žílymladým koněm Inferno van Heiste. Ti bojovali na parkuru 120 centimetrů vysokém, který byl určen pro 6 a 7leté koně. Bezchybně sioběma fázemi poradila i Nikola BielikováCasillasem a dosažený čas je zařadil na jedenáctou pozici.

páteční Medium Tour (130 cm) dokončil Zdeněk Žíla a Dominka B na šesté příčce a do elitní desítky se vešla i Lucie StrnadlováWiedarthe. Bezchybný výkon je s pomalejším časem zařadil na devátou příčku. V sobotu se tato dvojice umístilatéže soutěži, avšak o 5 centimetrů vyšší, na pěkném desátém místě.

neděli se Nikole Bielikové nedařilo pouze v Grand Prix. Nejlepší český výkon podala i v soutěži pro mladé koně. Ve finále jako jediná Česka postoupilaCasillasem do rozeskakování, kde nakonec dokončili devátí.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE