reklama 11C

Čeští jezdci při víkendovém CSN Pezinok

Na národních skokových závodech CSN Pezinok se českým jezdcům dařilo i během víkendu 18. – 19. června. I tentokrát se totiž Česká republika dočkala vítězství, a to zásluhou Martina Vašáka a také Laury Najmanové. Umístění však bylo více…
20.06.2016 09:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto Lukáš Najman

Největší úspěchy si během sobotního a nedělního dne připsal na konto právě Martin Vašák. V sobotní soutěži 125 centimetrů vysoké dokončilkoněm Charlie na druhém místě, třetí příčku obsadilkoněm Alcas. A právětímto koněm slavil jezdec největší úspěchneděli. Na parkuruvýškou překážek 120 centimetrů totiž dokončilpřehledem nejrychleji, když měl náskok více jak tři vteřiny. Zaslouženě tak zvítězil.

Druhé vítězství si připsala Laura Najmanová, kteráponíkem Chico předvedla nejlepší výkon na parkuru 90 centimetrů vysokém, který bylsobotu hodnocen na limitovaný čas.  

Ondřej Zvára se na závodech představil také v sedle Cento Lana, s nímž během sobotního programu absolvoval dobře soutěž 130 centimetrů vysokou. Tu dokončili nejen bezchybně, ale také v dobrém čase a odnesli si konečné páté místo. Na stejnou pozici jezdec dosáhl i s Bul Buli B, a to v rámci sobotní soutěže 120 centimetrů vysoké.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Podívat se můžete taky na stránky pořadatele ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE