reklama 11A

Národní CSN v Pezinku s úspěšnými českými starty

Ve dnech 13. – 15. května se v Pezinku na jihu Slovenska konaly národní parkurové závody, které přilákaly k účasti početnou českou výpravu. A jména českých jezdců se ve výsledkových listinách po celou dobu objevovala na předních příčkách.
16.05.2016 11:09  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

Českým jezdcům se na CSN v Pezinku dařilo. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Na programu třídenního CSN bylo bezmála dvacet soutěží. Českým jezdcům se dařilo, a to od nejnižších obtížností, až po skákání do 130 cm. 
 
V obtížnosti L zvítězil hned v zahajovací den Milan Klár s koněm Rapsodie, když dokončil čistě v čase 61,34 sekund. Navíc stejný jezdec s Colette dojel čtvrtý, Pavel Klár na Be My Guest dokončil šestý. A na sedmé a osmé příčce se umístily Klára Trunkátová s Estafette a Gabriela Staňová s Buster´s Baldur. Všechny jmenovaní jezdci dojeli bez chyb.
 
Pěkné druhé místo zaznamenala Gabriela Staňová na Et Vila HS hned v následující soutěži s překážkami do 125 cm. Druhý byl také Radek Šídlo na Zarině HS v páteční stotřicítce
 
Podobně probíhaly závody také druhý den v sobotu 14. května. Radek Šídlo na Arven dojel druhý v L. O pět centimetrů vyšší byly překážky v další soutěži, kde druhou příčku získal Milan Klár s Rapsodií, a bez trestných bodů se do TOP desítky vešli ještě Radek Šídlo na Trust Me HS a opět Milan Klár s Colette. V sobotní stotřicítce se dařilo Radkovi Šídlovi, který se Zarinou HS obsadil druhé místo
 
V neděli okupovali Češi přední příčky stodvacítky. Gabriela Staňová s Buster´s Baldur vyhráli, druhou příčku navíc získal Milan Klár s Rapsodií. Bez trestných bodů do nelepší desítky se vešli také Tereza Kalužíková na Avril, Pavel Klár s Be My Guest a Gabriela Staňová se svým druhým koněm Lotusem HS.
 
Vrcholem mítinku byla Grand Prix Rozálka s překážkami do 140 cm. Do nikdo z Čechů nenastoupil. Vítězem se stal Slovinec Luka Založnik na koni Cagal, který v rozeskakování za sebou nechal druhého Jána Cigána na Sanjay a třetího Viliama Naštického se Sabrinou.

 

Výsledky z Rozálky jsou POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE