reklama 11A

Českým jezdcům se daří ve finále DBT v Pezinku

Letošní ročník drezurního seriálu Donau Bohemia Trophy vrcholí ve dnech 2. – 4. října v Pezinoku na Slovensku. Česko má na závodech početné zastoupení a během prvních dvou dnů se dokázali jezci prosadit na předních místech, včetně vítězství…
04.10.2015 10:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na nejvyšší příčku dosáhlapáteční FEI úloze úvodní pro mladé jezdce, která se však jela jako otevřená soutěž, Hana Vašáryová a Rock For Hit. Dvojice získala 68,583 % a z pěti rozhodčích ji čtyři dali na první příčku. V úloze DU se probojovaly tři Češky do elitní pětice. Třetí dokončila Aneta KolblováCarason de Oro s výsledkem 66,465 %. Pro čtvrté místo si došla Eva Vavříková s Don Dimanche (65,690 %) a jenmalou ztrátou dokončila pátá Julie Sekaninová a Don Johnson (65,603 %).  V soutěž DD obsadila páté místo Anna Chmelřová a Letkiss B s výsledkem 65,944 %.

Zástupce jsme měli taképáteční úloze JU, kde si vybojovala čtvrtou pozici Ema Kopuletá a Belle Ennierovnými 67 %. Během soboty předvedla dvojice podobný výsledek, 67,108 % jim však tentokrát stačilúloze JD na krásné druhé místo. Na dekorované příčky se dostali i zbylí úspěšní jezdcipátku.

Aneta Kolbová a Corazón de Oro si dojela pro dvě třetí místa, a to v soutěži pro pětileté koněvýsledkem 71,100 % a takéúvodní soutěži pro děti, kde byla hodnocena 68,879 %. O místo níže se v této úloze umístila Julie Sekaninová a Don Johnson, a to s rozdílem pouhého půl bodu. Na kontě tak měli 68,793 %, což stačilouzavřené soutěži pro děti na první místo, jak nám sdělila Lenka Sekaninová. V otevřené soutěži se na dekorování opět podívala i Eva Vavříková, která s Don Dimanche dokončila pátá (67,241 %).  Hana Vašáryová a Rock For Hit sisoutěži mladí jezdci-družstva dojela pro třetí pozici (66,316 %).

Závody pokračují ještě nedělním programem. Na výsledky proběhnutých soutěží se můžete podívat v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE