reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 49 roku 2017

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 49. týden. Čeští reprezentanti se představí v zahraničí hned třikrát, pojede se také další kolo Světového poháru v parkurovém skákání. Ženeva hostí prestižní závody CHI.
04.12.2017 09:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Mezinárodní kalendář je v týdnu s číslem 49 skutečně nabitý. Čeští jezdci se představí na parkurovém CSI v Salzburgu. Čtyřhvezdové soutěže čekají Alenu Gapserl a Aleše Opatrného. V CSI2* budou startovat Roman Duchač, Natálie Roučková, Linda Portychová, Anna Lani Novak a Sofie Najmanová. Ta se zúčastní také národních soutěží na pony stejně jako Viktor Skutecký.
 
V Salzburgu bude závodit také voltižní reprezentace. Početná výprava se chystá na CVI v několika kategoriích. Třetím mítinkem, kde bude figurovat Česká republika je CSI Roosendaal díky Ladě Šobichové. 
 
Jedna z největších halových akcí kategorie CHI se odehraje Ženevě. Jedná se o závody spojující několik disciplín. Skokany čeká CSI5* a vozatajové zažijí další z kol Světového poháru.
 
Pozadu nezůstane ani Světový pohár ve skákání, který pokračuje sedmým závodem, jenž se odehraje v La Coruni (ESP).
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE