reklama 11C

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 46 roku 2017

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 46. týden. Světový pohár čeká další událost, a to ve Stuttgartu, kde se koná parkurové, drezurní a premiérově vozatajské kolo. Proběhne také druhá část FEI Classics…
13.11.2017 09:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Český kalendář nabízí v týdnu s číslem 46 finále Pony ligy, které budou hostit Heroutice. To je ze sportu vše, ale můžete také navštívit Kladruby nad Labem nebo Slatiňany, kde se o svátečním víkendu konají mimořádné prohlídky.
 
Největším sportovním mítinkem týdne v Evropě je Stuttgart German Masters. To se koná 15. – 19. listopadu a proběhne při něm parkurový a drezurní Světový pohár, navíc odstartuje i vozatajská soutěž Světového poháru.
 
V německém Damme se pojede CSI2*, při kterém se představí i Roman Duchač, jenž dlouhodobě působí právě v Německu. Během mezinárodních závodů této kategorie bude závodit pod českou vlajkou.
 
U protinožců se odehraje druhý díl FEI Classics 2017/2018, což je série čtyřhvězdových závodů CCI. 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE