reklama 11D

Jezdci v gala 2012 již za měsíc

Již jen necelý měsíc zbývá do termínu konání jezdeckého plesu Jezdci v gala v pražském Radiopaláci. Do konce ledna máte možnost zasílat nominace v anketě Pořadatel roku 2011 v jezdeckém sportu a taktéž do 31. 1. můžete získat slevu 10 % ze vstupenek…
26.01.2012 11:27  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

…při objednávce celého stolu pro 12 osob. Neváhejte tedy a objednávejte si vstupenky s dostatečným předstihem.
 
 
 
Prvních 500 držitelů vstupenky získá navíc poukaz na slevu 200 z nákupu sortimentu Horze nad 1000 . Slevové vouchery budou rozesílány v předprodeji společně se vstupenkami. Platnost voucheru je do 29. 2. 2012.
 
Běžná cena vstupenky v předprodeji je 250 (s místenkou, poštovné se nehradí), pokud si koupíte lístekna místě, bude vás stát 300 (bez místenky). 
 
 
 
Nabízíme vám též možnost objednávky stravování formou bufetutzn. výběr ze 3 hlavních jídel + dezert za 150,- /os. MENU NAJDETE ZDE. Objednávky bufetu přijímáme pouze v předprodeji. Ve volném prodeji na místě bude omezená nabídka minutkových jídel a studená kuchyně (chlebíčky apod.), avšak bez záruky dostupnosti po celou dobu plesu.
 
 
 
 

ANKETA POŘADATEL ROKU 2011 V JEZDECKÉM SPORTU

Jak již bylo uvedeno, hlavním bodem programu bude vyhlášení ankety „Pořadatel roku 2011 v jezdeckém sportu“, do níž se může zapojit široká veřejnost. Od 5. do 30. ledna můžete zasílat na e-mail: info@jezdci.cz své návrhy (nominace) na subjekt, který by se podle vás měl pyšnit oním prestižním titulem zvěčněným na originální trofej. Od 1. do 20. února pak uveřejníme tři nejúspěšnější subjekty postupující do druhého kola hlasování. Mezi nimi rozhodne o pořadí opět jezdecká veřejnost formou e-mailového hlasování. Zástupci všech tří finalistů budou na ples pozváni a převezmou si za svá umístění ceny.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE